Може ли да дойда без да имам предварително записан час

По принцип е възможно, но обикновено в клиниката всички специалисти имат записани часове и може да се наложи да чакате дълго време.

Силно препоръчително е да се обадите по телефона при спешна нужда, за да видим дали може да предложим спешно лечение, и кой вариант ще е най-бърз според случая.

Може ли да получа фактура на фирма за извършеното лечение

При извършване на плащане, абсолютно всеки път се издава фискален документ, който обикновено е касов бон. В случай, че искате да бъде издадена фактура на юридическо лице е достатъчно единствено да имате данните, и ще бъде издадена фактурата.

Колко често е нужно да правя профилактичен преглед

Профилактични прегледи се правят на 6 месеца. Понякога е нужно на по- чести интервали, но това е по преценка на лекаря и той ще Ви каже. За определяне на индивидуални период е важно да се съобрази състоянието на зъбите, и дали са нужни профилактики.

Може да имате предвид, че между прегледите, ако имате болка или симптоми на заболяване е важно да се вземат своевременни мерки.

Предлагате ли обслужване на чужденци, които не знаят Български език

Кавидент е модерна дентална клиника от ново поколение, и екипът може да обслужва клиенти, които не знаят Български език. Определено най-удобният за комуникация чуждестранен език е Английския, но има специалисти които знаят и други езици.

Има ли място за паркиране пред клиниката

Пред клиниката има паркинг, който може да се ползва от нашите посетители. Определено има значение от часа на натовареност, защото в по-натоварени дни паркингът е по-пълен, но в близост има редица решения за паркиране.

Работите ли през уикенда

По принцип клиниката не работи през уикенда, но при необходимост и предварително уговорка може да се приемат пациенти. За нас е ясно, че при голяма заетост и неотложна нужда от лечение, събота или неделя може да са единствената опция.

Може ли да извърша консултация по телефон, ако имам проблем

Да, можем да направим ориентировъчна консултация по телефона, но няма как да сме съвсем точни без да сме Ви прегледали. За това може да се обадите и според случая, да преценим какво е най-доброто решение за вас.

Какво е работното време на клиниката

Кавидент работи с разширено работно време през делничните дни. Може да се запишете час за преглед или лечение през диапазона от 10:00 ч до 18:00 ч .

Обикновено уикенда (събота и неделя) центъра не работи, освен ако няма предварително договорена процедура, която не търпи отлагане.