English Bulgarian Italian German French +359 887 92 57 37
Дентален център KaviDent

Дентален център KaviDent

Добре дошли в KaviDent

Нашата клиника се намира в близост до бул. България, леснодостъпна е от центъра и околовръстния път на гр. София. Паркоместа ще намерите директно пред входа.

Автобусните линии 73, 74, 76, 93, 98, 122 и тролейбус 8 (спирка 29-ти ДКЦ) спират на 100 метра от нас.

За нас е важно, Вие да се чувствате удобно и приятно по време на посещението, затова при оборудването и обзавеждането на практиката обърнахме внимание не само на модерно и висококачествено техническо оборудване, но и на обзавеждане в светли, топли тонове и удобни мебели.

За да могат всички наши пациенти да имат лесен и удобен достъп, до клиниката се стига без необходимост от преодоляване на стъпала или бариери.

Статистика

Капацитети

58%

Пациенти от женски пол

42%

Пациенти от мъжки пол.

2011
2012
2013
2014

Защо KaviDent?

Вие стоите в центъра на нашето внимание! Искаме да се чувствате удобно при нас и след всяко посещение да напускате доволни нашата клиника. Защото за нас Вие сте не само пациент, но и наш партньор:

  • Ние държим изключително много на професионалната консултация. Вие трябва – подробно информиран – да решите заедно с нас коя терапия е най-добрата точно за Вас.
  • Естествено ние съблюдаване всички Ваши желания и нужди.
  • В допълнение към нашите услуги ние Ви предлагаме и обслужване на високо ниво – от дребни неща като минерална вода и кафе до възможности за финансиране при висококачествена подмяна на зъби.
За добра работа е необходимо модерно техническо оборудване, затова нашата практика разполага с пълно и обстойно оборудване:от интраорални камери и дигитален рентген до воден лазер от последно поколение. Всички тези нововъведения спомагат за едно безболезнено, висококачествено и значително по-бързо лечение. 
Ако вече сте ни посещавали, Вие знаете-ние сме добър екип и с нас се работи с удоволствие. Имате още въпроси и предложения? Просто се обърнете към нас!

Отзиви