English Bulgarian Italian German French +359 887 92 57 37

SOS съвети: Какво да правим при спешен случай?

paradontoza
  • Болка, разлепена корона, счупен зъб – проблеми, които изникват в най –неподходящия момент: нощем, през уикенда или когато сте на почивка.
  • Болките в областта на устната кухина са важен сигнал на тялото, че се случва нещо нередно с Вашите зъби или челюст. Затова не ги игнорирайте и си запазете час за преглед при първа възможност.
  • Извън работно време може да се свържете с нас на следните телефони:

    Phone : 0885 850405

    Phone : 0887 925737

Съвети при спешен случай:

Разлепени корони, мостове, инлеи
Възпаление на венците
Чувствителни зъби
Кървене след екстракция на зъб
Остри болки
Пулсиращи, усилващи се нощем болки
Счупени зъби

Онлайн въпроси

kavident-online

Защо KaviDent?

Вие стоите в центъра на нашето внимание! Искаме да се чувствате удобно при нас и след всяко посещение да напускате доволни нашата клиника. Защото за нас Вие сте не само пациент, но и наш партньор:

  • Ние държим изключително много на професионалната консултация. Вие трябва – подробно информиран – да решите заедно с нас коя терапия е най-добрата точно за Вас.
  • Естествено ние съблюдаване всички Ваши желания и нужди.
  • В допълнение към нашите услуги ние Ви предлагаме и обслужване на високо ниво – от дребни неща като минерална вода и кафе до възможности за финансиране при висококачествена подмяна на зъби.
За добра работа е необходимо модерно техническо оборудване, затова нашата практика разполага с пълно и обстойно оборудване:от интраорални камери и дигитален рентген до воден лазер от последно поколение. Всички тези нововъведения спомагат за едно безболезнено, висококачествено и значително по-бързо лечение. 
Ако вече сте ни посещавали, Вие знаете-ние сме добър екип и с нас се работи с удоволствие. Имате още въпроси и предложения? Просто се обърнете към нас!

Отзиви