English Bulgarian Italian German French +359 887 92 57 37

Висококачествени мостове, коронки и протези

mostove-koronkiТе са необходими, когато се наложи да се отстрани голяма част от зъба или когато липсват повече зъби. Поставяне в нашата клиника Ние отдаваме голямо значение на високото качество и естетиката, тъй като желаем да бъдете изключително доволни от Вашите зъби и да се усмихвате с удоволствие. Вашите мостове и коронки се изработват в реномирана дентална лаборатория, а ние ще я поставим в нашата клиника. За направата на протезата може да изберем различни материали. Ще обсъдим с Вас възможните алтернативи, предимствата и недостатъците. По правило препоръчваме изцяло керамични решения. Керамиката….

  • е високоестетична
  • притежава качества, подобни на естествените зъби
  • прилича съвсем точно по форма и цвят на естествените Ви зъби
  • издържа дълъг период от време

При редовните профилактични прегледи в клиниката ни, контролираме, дали всичко е наред. Имплант или мост? Имплантите, т.е изкуствени зъбни корени, най-често са препоръчителна алтернатива спрямо мостовете. Те могат дори да послужат за основа на цели протези. Кое решение би било най-подходящо за Вашият индивидуален случаи и какъв вид протеза ще Ви поставим, това решавате самите Вие след нашата професионална консултация.

Защо KaviDent?

Вие стоите в центъра на нашето внимание! Искаме да се чувствате удобно при нас и след всяко посещение да напускате доволни нашата клиника. Защото за нас Вие сте не само пациент, но и наш партньор:

  • Ние държим изключително много на професионалната консултация. Вие трябва – подробно информиран – да решите заедно с нас коя терапия е най-добрата точно за Вас.
  • Естествено ние съблюдаване всички Ваши желания и нужди.
  • В допълнение към нашите услуги ние Ви предлагаме и обслужване на високо ниво – от дребни неща като минерална вода и кафе до възможности за финансиране при висококачествена подмяна на зъби.
За добра работа е необходимо модерно техническо оборудване, затова нашата практика разполага с пълно и обстойно оборудване:от интраорални камери и дигитален рентген до воден лазер от последно поколение. Всички тези нововъведения спомагат за едно безболезнено, висококачествено и значително по-бързо лечение. 
Ако вече сте ни посещавали, Вие знаете-ние сме добър екип и с нас се работи с удоволствие. Имате още въпроси и предложения? Просто се обърнете към нас!

Отзиви

kavident-online