English Bulgarian Italian German French +359 887 92 57 37

Детска стоматология

През детството се поставят основите на здравето на зъбите за цял живот.

Важно е, децата да не развиват страх от зъболекаря. Затова е добре да доведете Вашето дете още на две годишна възраст за профилактичен преглед в нашата практика. Целта ни е, детето да свързва посещението при зъболекаря само с позитивни неща.

При нас всяко дете получава малък подарък след края на прегледа. Ние се радваме на нашите малки пациенти и им оказваме с много търпение подходящата стоматологична помощ. Също така и на Вас родители сме на разположение, когато имате въпроси относно развитието на зъбите или устната хигиена на Вашето дете.

 

Детско лечение

Детско лечение

Към нашите профилактични мерки при децата, наред с основното обучение относно устната хигиена и флуорирането на зъбите, присъства и запълването на зъбни фисури. То трябва да бъде проведено, веднага щом се появят постоянните кътници.

Запълване на фисури

Фисурите са малки цепнатини и каналчета по повърхността на кътниците. Често те са много тесни и не могат да се почистят напълно с четка за зъби. Особено на децата това се отдава доста трудно, тъй като те не са все още толкова сръчни. При запечатването на цепнатините малките каналчета се почистват старателно и биват запълнени с ограничено количество течно, бяло синтетично вещество. При продължителна и добра грижа на зъбите, се предотвратява ефективно появата на кариес по повърхността.

 

Запълване на фисури

Запълване на фисури

Подготвили сме важна информация, относно храненето, предназначена за здравето на зъбите, млечните зъби и стоматологична грижа за децата. Можете да я намерите в отдела Здравен свят.

Защо KaviDent?

Вие стоите в центъра на нашето внимание! Искаме да се чувствате удобно при нас и след всяко посещение да напускате доволни нашата клиника. Защото за нас Вие сте не само пациент, но и наш партньор:

  • Ние държим изключително много на професионалната консултация. Вие трябва – подробно информиран – да решите заедно с нас коя терапия е най-добрата точно за Вас.
  • Естествено ние съблюдаване всички Ваши желания и нужди.
  • В допълнение към нашите услуги ние Ви предлагаме и обслужване на високо ниво – от дребни неща като минерална вода и кафе до възможности за финансиране при висококачествена подмяна на зъби.
За добра работа е необходимо модерно техническо оборудване, затова нашата практика разполага с пълно и обстойно оборудване:от интраорални камери и дигитален рентген до воден лазер от последно поколение. Всички тези нововъведения спомагат за едно безболезнено, висококачествено и значително по-бързо лечение. 
Ако вече сте ни посещавали, Вие знаете-ние сме добър екип и с нас се работи с удоволствие. Имате още въпроси и предложения? Просто се обърнете към нас!

Отзиви

kavident-online