English Bulgarian Italian German French +359 887 92 57 37
вадене на нерв 2

вадене на нерв 2

Анонимен попитан 29/09/2017

Здравейте, благодая за бързия отговор на моя въпрос относно арсена. Ами арсенът ми бше поставен четвъртък към 13 00 и трябва по план да се махне събота 13 00, предполагам е бързо действащият , за който говорите вие. Въпросът ми е дали вашата клиника работи и в събота , защото бих искала да продължа лечението си при вас, и ако не, възможно ли е продължаването на лечението на зъба днес ? Интересувам се конкретно от лазерното зъболечение, прочетох , че имате и съвремеменен  метод за запълване на канали под микроскоп с предварително измерване на дълбочината. Също се интересувам от ориентировъчна ценова листа , тъй като не успях да открия в сайта и работите ли със здравна каса. Извинявам се за много въпроси , благодаря предварително за отделенето време и отговори.

  1. Здравейте! Клиниката не работи в събота. Днес можем да Ви вземем около 19.30, за да отстраним арсена и в понеделник да продължим. Работим със здравната каса, но тя покрива само пломби и вадене на зъб, не може да бъде използвана за кореново лечение. Цената се определя след преглед. Ако желаете се обадете на тел. 0887925737 , за да обясните по-подробно ситуацията и да Ви ориентираме за приблизителна цена на лечението.Приятен ден, ДЦ Кавидент

1 answer

Здравейте! Клиниката не работи в събота. Днес можем да Ви вземем около 19.30, за да отстраним арсена и в понеделник да продължим. Работим със здравната каса, но тя покрива само пломби и вадене на зъб, не може да бъде използвана за кореново лечение. Цената се определя след преглед. Ако желаете се обадете на тел. 0887925737 , за да обясните по-подробно ситуацията и да Ви ориентираме за приблизителна цена на лечението.
Приятен ден,
ДЦ Кавидент

#1

Моля, влезте или се Регистрирайте да Изпратите Отговор

Author Info